Gratis Visitekaartjes ~ Gratis Naamkaartjes

Gratis Visitekaartjes

Er zijn tal van mogelijkheden om gratis visitekaartjes te verkrijgen, helaas zit er bij vele van deze mogelijkheden een adertje onder het gras!

Meestal krijg je advertenties over 500 gratis kaartjes, al dan niet met een kaartjeshouder! Dit klopt inderdaad wel zo, maar er worden nadien wel nog transportkosten bij opgeteld. (zoals bijvoorbeeld vistaprint)

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog tal van bedrijven die grote kortingen geven bij aankoop van een groot aantal kaartjes in één keer!

Maar: Waarom zouden we nu nog visitekaartjes maken?

Wel, een website maken is inderdaad de toekomst, maar hoe laat je het gepaste cliënteel naar jou site toekomen? Hoe zorg je dat jou website bekend is in de juiste kringen?

Wel dit kan je natuurlijk via je naamkaartjes ergens op een beurs te leggen! Succes gegarandeerd.

Daarnaast Moet je ook erg goed opletten met de layout van je naamkaartje. Zo kan je een wit kaartje maken met enkel jou informatie op. Maar je kan natuurlijk ook met kleur werken, een logo plaatsen en zelfs alternatieve materialen gebruiken om je kaartjes te maken.



Het voordeel van speciale kaartjes is dat de mensen deze kaartjes ook houden als ze hun portefuille eens schoonmaken. Bij deze hebben de mensen jou gegevens altijd bij hem/haar. Stel nu dat iemand vraagt:"Ken jij een goeie Tuinman?" Dan kan je direct uit je portefuille zijn kaartje halen en je hebt direct zijn naam, adres, telefoonnummer... is dit niet handig?

Meer informatie is te vinden op Gratis Visitekaartjes | I-blog

0 reacties: